Dagens...

Dagen började med att man så gott som stressat sönder sig, skulle ha besiktning av lägenheten idag, vi var dock inte hemma då när han besiktade så har ingen aning om hur det gått.

Kl 13.00 hade vi tid hos barnmorskan och sen blev det en tur till Gävle trots att vi inte hade tid egentligen, men med den rean som det är på Ikea nu så tog vi oss tid ändå, William, min syster och fredriks syster hakade också på.
Shoppade madrass & spjälsäng till bebis, blev en Hensvik för endast 295 kr, perfekt för det är den jag ville ha och ordinarie pris ligger på ca 900 kr.
Sen handlade vi lite mer småsaker till bebis, och en kofta och strumpor på HM, Hittade en t-shirt med Musse Pigg på också som självklart köptes till Wille eftersom att han älskar Musse :-)

Barnmorskebesöket gick iaf bra som vanligt
Blodtryck: 95/60
Hjärtljud:Mellan 140-150
SF mått: 34½ cm, men räknades som 34 cm eftersom dom inte räknar med halva centimetrar
Skulle ha gjort en liten sammanfatting också, men jag har inget speciellt att ta upp känner jag, utan tar det bara som det kommer.

Nu ska jag lyfta på häcken och fortsätta här hemma, kan eventuellt hämta nycklar imorgon, HOPPAS!

Kommentarer:

1 Helen -BF 30 juli:

skriven

skönt att allting såg bra ut hos bm :) mys med en impulstripp :D Hörde du att linda larsson fått barn inatt, ni hade ju bf på samma dag eller om de var en dag efter varann. Så blir din tur härnäst :) kram

2 Helen -BF 30 juli:

skriven

jaha, kanske är värmen som gör att bebisarna kommer tidigare, får hoppas våra också vill komma någon vecka innan bf :) Jo de är superskönt, fast känns som att man är så less nu att man tänker "vi kör på det som går snabbast" nu istället för att välja det man verkligen vill ha. haha. Det som är lite dumt när man har ett tidspressat schema och vill hinna färdigt innan bebis kommer. kRAM

Kommentera här: