Måndag

Precis kollat på en unge i minuten igen och är precis lika bebissugen nu som jag var förra veckan, och av den anledningen att det är så obeskrivlig underbart och häftigt när man få se sitt lilla underverk första gången, mys mys mys.

Har haft en pluggdag idag, eller ja åtminstonde ett försök till en pluggdag, är ju lite svårt när jag har barn att sätta i första hand, William är ju på dagis förstås men Thilia är ju hemma, man får sitta en stund när hon sover, och helt enkelt nöja sig med att satsa på ett G, surt men vad ska man göra!


Mamma och syster var här på besök igår, och William roffade åt sig systers skor och åkte runt i och tyckte han var hel festlig, söt snöret mitt♥Även mammas "gubbe" var hit en sväng igår och lämnade kött till oss, och det vette fan hur många kilo det var, hur mycket som helst, så nu kan vi käka stek i månader känns det som, ibland har man det bra ;)

Nu ska jag återgå till mitt, alltså att vika tvätt, vilket är så booooring!

En väldigt nykläckt Thilia♥

Kommentarer:

1 ♥ mikaela:

skriven

Haha, fan vad tjäckt med stövlarna på honom då ;) Rockstar ;D hihi. Och vilken lyx att få massor med kött. :) Det är hos er man ska komma och äta middag framöver då? ;) hihi.Puss

2 Ilda:

skriven

Hejsan!

Vill du ha en snygg header? Jag gör nu headers helt gratis! Bara att kommentera om du är intresserad!KRAM!

3 louise:

skriven

Hej! just nu har jag en tävling på min blogg om en faketatuering från www.faketattoos.se. Kolla in min blogg och delta om du är intresserad! :)http://louiseeb.blogg.se/2011/march/tavling-1.html#comment

4 PEETRA:

skriven

hihi jaa sötnosarna, finaste :'D<3

5 helen:

skriven

underbar bild på er :D Blir också lika känslosam varje gång man ser en unge i minuten <3 kraam

6 Angelica:

skriven

Haha ja missa att han snodde mina skor :P

Hoppas ni har pillat bli på mina revben bara annars jävlar!!! :P

Saknar er massor <<3

Kommentera här: