Julafton 2012!

Här har det varit tomt igen, dels pga att det såklart varit jul, och dels pga min trötthet, men tänkte iallafall uppdatera lite snabbt om våran jul!
Den har varit väldigt lugn faktiskt, vi har varit hemma och min Mamma, Fredriks mamma och hans systrar var här!
(vi firade lilla julafton med mina systrar tidigare, och med min farmor, Fredriks pappa var vi till i torsdags och firade lite då med) Så det har varfit myyycket "julafton" för oss ;)
 
Barnen fick så mcket fina paket, vet fortfarande inte vart jag ska göra av allt ;)
 
 
Julfrukost efter lite julklappar i julstrumpan, barnen fick även öppna sina klädpaket på morgonen.
 
Mammas lillgumma! Storebror hann absolut inte vara med på bild vid detta tillfälle :p
 
 
 
 
Tomten kom han med ;)
 
Öppnar paket för fullt :)
 
Går loss på maskeradlådan! :)
 
Även lillgumman fick så att hon kan klä ut sig, till favoriten såklart ;)
 
Myser med fastrarna
 
 
 
 
Mys framför Kalle!
 
Som sagt, barnen fick så mycket fint,(och vi) men det kommer i ett senare inlägg :)

Julshoppat!

Idag åkte vi in hela familjen för att julshoppa lite, är nu klar med alla julklappar, eller ja, någon smådetalj kvar bara.
Vi skulle också handla klart julmaten men det hanns inte med då sambon började jobba så det får vi ta på lördag!
 
Jag och barnen svängde också förbi Rusta och köpte en ny julgransmatta och lite småkraffs, våran nuvarande julgransmatta är FRUKTANSVÄRT FUL! Nu har vi inhandlat en finare, vit såklart ;) Och även en julgransfot, för den vi hade var även det skit ful om man får säga så!
Plastgranen som vi har inne ska ut på altan och imorgon ska vi ta in en äkta, kommer bli mycket bättre, så det ska vi pyssla med imorgon! :)
 
Mysiga juletider♥
 
 

Länge sen..

Här har det varit dött, kan bero på att graviditetströttheten har slagit till med kraft igen, sååå himla trött hela tiden, och krämpor som heter duga!
Hoppas på att jag kan få ha mycket energi imorgon, då är det fullspäckad dag, ska börja med att gå till våran ljuvliga inredningsbutik som vi har turen att få bo granne med, kolla lite julklappar och en gran, ut med plast och in med äkta vara ;)
Ska sen vara hos barnmorskan kl 10.30 och ska försöka se till att barnen hinner få leka på öppna förskolan lite innan, sen julklappsshopping och mathandling innan jag sen ska baka pepparkakor med barnen och då även göra pepparkakshus, kommer bli uppskattat :)
 
Gick in i vecka 25 igår, och bebis gör sig påmind därinne mest hela tiden, lille hjärtat♥
 
Är såå himla ivrig på att få göra om barnens rum också, william vill till min glädje ha en ny säng, jag har inte tidigare vågat fråga om vi ska byta ut hans bilsäng, men han har nu själv börjat säga att han inte tycker om den längre, så vill ha en loftsäng till hans rum så att vi får mer utrymme under sängen, även en hel del mer som ska fixas med förvaring och allt.
 
Thilia ska ju få ett nytt rum snart, men det har vi inte hunnit börja med då en vägg måste sättas upp, hoppas på att kunna börja med det snart, och då kommer hennes gamla rum bli bebisrum..
Finns så mycket fint man vill inhandla, och barnens rum ha rju första prioritering att bli klara med innan resten av huset ska renoveras!
 
 
Dessa tuffa sängar skulle nog William gilla :)
 
 
 
 
 
Och hur söt är inte denna prinsessdröm till säng!?
 
 
 
Tyvärr har dessa liiite för saftiga pris, men drömma kan man ju ;)